Nyheder og Presse

Få overblik over alle nyheder og pressemeddelelser fra N1 eller kontakt N1's presseafdeling.

Du er velkommen til at benytte dig af materialet i vores galleri, hvor du kan downloade billeder. Du kan frit bruge dem i dit materiale, blot du husker at angive kilden.

Henrik Højlund Christensen
Presseansvarlig N1
E-mail: hho@n1.dk
Tlf. +45 4178 0817

Pressemeddelelser

30. november 2018: N1 overtager elnettet i Kibæk

Netselskabet N1 og Kibæk Elværk har indgået en aftale om, at N1 overtager Kibæk Elværks elnet. Handlen blev i går godkendt på en ekstraordinær generalforsamling i Kibæk, hvor et stort flertal i repræsentantskabet stemte for en sammenlægning.

Læs pressemeddelelsen

8. oktober 2018: N1 køber Kjellerup Elnet A/S

Netselskabet N1 og Kjellerup Elforsyning har indgået en aftale om, at N1 køber Kjellerup Elnet A/S. Stigende myndighedskrav til effektiv netdrift og en større administrativ byrde gør det stadigt sværere for de mindre elselskaber at drive en sund elforsyning, og efter mange års samarbejde på en række områder bliver Kjellerup Elnet A/S nu en del af N1.

Læs pressemeddelelsen

9. august 2018: Eniigs netselskab hedder N1

Det er Netselskabet N1, som sørger for, at der er strøm i stikkontakten hos omkring 385.000 midt- og nordjyske elnetkunder. Selskabets kernefokusområder er høj leveringssikkerhed, effektiv netdrift og attraktive priser samt gode, sikre arbejdsforhold for medarbejderne.

Læs hele pressemeddelelsen

Artikler

Vi sørger for, at der er strøm til alle

Vi har ansvaret for forsyningen af el til 385.000 midt- og nordjyder, som skal have strøm døgnet rundt, men du kan frit vælge, hvem du køber strømmen af – vi sælger den ikke, vi leverer den.

Læs artiklen

99,997% af tiden er tæt på altid

Strøm er en naturlig del af vores hverdag, og vi tænker kun over, hvor afhængige vi er, når vi ikke har den. Vores kunder har strøm i kontakten 99,997% af tiden, hvilket svarer til, at de kun mangler strøm gennemsnitlig ca. 15 minutter om året.

Læs artiklen

135 millioner kr. så meget satte vi tarifferne ned

Vi arbejder hårdt for at sikre en effektiv drift af elnettet, så vi er blandt landets mest effektive netselskaber. En effektiv drift kommer alle vores kunder til gode i form af attraktive priser.

Læs artiklen

Pressebilleder