Nyheder og Presse

Få overblik over alle nyheder og pressemeddelelser fra N1 eller kontakt N1's presseafdeling.

Du er velkommen til at benytte dig af materialet i vores galleri, hvor du kan downloade billeder. Du kan frit bruge dem i dit materiale, blot du husker at angive kilden.

Kamilla Høst Pedersen
Presseansvarlig N1
Tlf. +45 2025 5056

Pressemeddelelser

12. juni - Batteriprojekt i Uggelhuse med stor betydning for fremtidens elnet

Netselskabet N1 har med støtte fra Energistyrelsen igangsat et forsknings- og udviklingsprojekt i Uggelhuse for at undersøge, om etableringen af et stort batteri i elnettet vil kunne udjævne større belastninger i forbruget og dermed mindske behovet for bekostelige udbygninger af elnettet.

Læs pressemeddelelsen

1. april - N1 har indgået aftale om køb af Elnet Randers og Elnet Hillerød

Netselskabet N1 og Verdo har indgået en betinget aftale, som betyder at N1 køber Verdos elnet i Randers, Hobro og Hillerød. Aftalen er betinget af en godkendelse hos repræsentantskaberne, byrådet i Randers samt relevante myndigheder.

Læs pressemeddelelsen

16. januar - N1 har etableret et topmoderne driftscenter i Støvring

Udvidede og moderniserede bygninger i Støvring – blandt andet indeholdende et topmoderne driftscenter - er fra første januar 2019 omdrejningspunktet for Netselskabet N1. Herfra skal N1 sørge for, at der er strøm i stikkontakten hos omkring 390.000 midt- og nordjyske elnetkunder.

Læs pressemeddelelsen

Artikler

Vi sørger for, at der er strøm til alle

Vi har ansvaret for forsyningen af el til 385.000 midt- og nordjyder, som skal have strøm døgnet rundt, men du kan frit vælge, hvem du køber strømmen af – vi sælger den ikke, vi leverer den.

Læs artiklen

99,997% af tiden er tæt på altid

Strøm er en naturlig del af vores hverdag, og vi tænker kun over, hvor afhængige vi er, når vi ikke har den. Vores kunder har strøm i kontakten 99,997% af tiden, hvilket svarer til, at de kun mangler strøm gennemsnitlig ca. 15 minutter om året.

Læs artiklen

135 millioner kr. så meget satte vi tarifferne ned

Vi arbejder hårdt for at sikre en effektiv drift af elnettet, så vi er blandt landets mest effektive netselskaber. En effektiv drift kommer alle vores kunder til gode i form af attraktive priser.

Læs artiklen

Pressebilleder