Vi sørger for, at der er strøm til alle

Vi har ansvaret for forsyningen af el til 385.000 midt- og nordjyder, som skal have strøm døgnet rundt, men du kan frit vælge, hvem du køber strømmen af – vi sælger den ikke, vi leverer den.

Vi er på vagt døgnet rundt hele året for at sikre, at du altid har strøm, når du har brug for den - både i dit private hjem og i din virksomhed. Vi overvåger elnettet fra vores driftscenter, så vi hurtigt kan reagere, hvis der opstår en driftsforstyrrelse, samtidig med at vores teknikere ofte bor tæt på dig, så de hurtigt kan rykke ud, hvis der er en fejl, der skal rettes.

Vi har ansvaret for at sikre, at du også i fremtiden har strøm i kontakten 99,997% af tiden. I 2018 bruger vi derfor 382 millioner kroner til at vedligeholde og forbedre elnettet i vores forsyningsområde.

Vi dækker et stort område i Jylland, og er du i tvivl om, hvorvidt du er en af de knap 400.000, der modtager strøm fra os, så kan du indtaste din adresse i nedenstående kort og klikke på den røde markør, der kommer frem. Den fortæller navnet på dit netselskab. Samtidig kan du lige tjekke, om der er en planlagt strømafbrydelse i dit lokalområde.