Information til
professionelle aktører

Det er vigtigt for os, at du som elinstallatør eller anden professionel aktør altid har den information fra os, som du har brug for. Når der er ny, relevant information, sender vi det til dig. Du kan altid genfinde informationen her på siden.

Generelle betingelser for elinstallatører

I henhold til Bekendtgørelsen om sikkerhed for drift af elektriske anlæg §46 kap. 8 gælder det for hele N1s forsyningsområde, at autoriserede elinstallatører kan udføre følgende opgaver:

- Isætning og udskiftning af stiksikringer i kabelskabe og master.
- Montering og demontering af stikledninger i kabelskabe og master.

Tilladelsen er kun gældende for opgaver, der udføres i forsyningspunktet, hvor den elektriske lavspændingsinstallation tilsluttes N1's Elforsyningsanlæg. Alle opgaver, som ikke er omfattet af ovenstående tilladelse, må kun udføres af elinstallatører efter skriftlig aftale med den driftsansvarlige virksomhed.

Under udførelsen af de opgaver, som er omfattet af ovenstående tilladelse, har den autoriserede elinstallatørvirksomhed ansvar for sine egne medarbejdere.

Ved arbejde på gade- og vejbelysningsinstallationer, som er på luftledningsmaster med Netselskabets forsyningsnet, skal der udarbejdes en skriftlig entreprenøraftale, inden arbejdets påbegyndelse. Ved entreprenøraftalen påtager elinstallatøren sig at udføre de nævnte arbejdsopgaver i overensstemmelse med bestemmelserne i Bekendtgørelse om sikkerhed for drift af elektriske anlæg.

Nyhedsbrev, december 2021

I vores nyhedsbrev fra december kan du blandt andet læse om vores installatørmøder samt de fokuspunkter, vi har valgt at arbejde videre med.

Læs mere her

Forbedret hjælp til installations-blanketter

Grundet stort pres på telefonerne pga. øget mængde installationsblanketter. Vi opfordrer derfor til at sende spørgsmål skriftligt.

Læs mere her

Installatørmøder, november 2021

Se præsentationen fra møderne her.

 Læs mere her

Fælles telefonnummer og mail for N1

Du kan nu kontakte os på 7023 0043 eller kontakt@n1.dk

Vores åbningstider på telefonen er:

Mandag-torsdag: 07:30-16:00
Fredag: 07:30-14:00

Kontakt til Kundetilslutning

Har du brug for at ringe til kundetilslutning. 

Ring på vores hovednummer: 7023 0043 og tast 2.

Du kan også kontakte os via en af vores formularer. Find dem her.